Offentlig Medlemsmøde med Brunch – Pippi modellen

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 19/10/2019
11:00 - 14:00

Lokation
Ringe Stationsbygning


Pippi metoden. En blomstrende skolepædagogik.

I Enhedslisten diskuterer vi ofte skolepædagogik. Under en af vore mange debatter blev vi introduceret for to lærere, ”to Hanner ”, som arbejder med skolebørn ud fra Pippis livsfilosofi: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok”.

De ”to Hanner” blev i 2014 indstillet til Benny Andersens ildsjælspris, for deres arbejde med børn i Nakskov Byskole. Nøgleord som opmuntring, støtte, varme, humor,forståelse, inklusion og rummelighed er udgangspunktet for deres arbejde med børnene. Børnene får ros for selv de mindste fremskridt. Med positiv anerkendelse frem for fejlfinding. Børnene skal lære noget, men også have det godt i skolen.

Nu inviterer vi Hanne Markussen til Ringe, for at hun kan dele ud af sit store engagement med og for vore skolebørn. Hanne siger: ”Hver dag skal alle gå hjem med følelsen af at have lært noget”.

Mødet foregår i Stationsbygningen i Ringe. Vi håber, at mange forældre, lærere og pædagoger finder vej til Ringe, for at lade sig inspirere af Pippi metoden. Det foregår, som en munter afslutning på efterårsferien, lørdag 19.oktober kl.11-14, hvor der vil blive budt på brunch og foredrag om Pippi metoden ved Hanne Markussen. Børn er velkommen sammen med forældre.